måndag 19 november 2012

Allan Zongo- killen från rymden

Allan Zongo : killen från rymdenEn dag landade ett rymdskepp utanför Max hus. Han och hans pappa gick ut. Där i fanns rymdvarelsen Allan Zongo. Rymdskeppet är trasigt så Allan Zongo kan inte komma hem ännu. Pappan lovade att laga det, men det tar ett tag. Så nu Allan i Max rum. Det kan vara ganska jobbigt att dela rum med en rymdvarelse men ibland är det ganska praktiskt. Det bästa med Allan är att kan byta utseende och förvandla sig till något annat. Det är tur, för hur skulle det se ut man gick ut med en rymdvarelse?! Nä, då är det bättre att gå ut med en hund.

En dag vill Max fröken träffa hans pappa. Men det vill inte Max. Därför ber han Allan Zongo att förvandla sig till pappan. Det går inte så bra....Som tur var kan Allan också radera människors minne, en egenskap som visar sig viktig.

Allan Zongo- kille från rymden är skriven av Henrik Einspor Det är en både rolig och lättläst bok som fick mig att skratta många gånger. Många saker som händer i boken är såå otroliga att de blir roliga!

/Katarina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar